HTML

PillangoOblog::.

Hát miről szól egy blog? Az ember érzéseiről és gondolatairól persze vicces érdekfeszítő formában..:D

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.08.17. 21:47 PillangoO

2009.08.17

 

Ez a nap... Nem segít senkinek hogy még van két hét. Két hét!? Ez a legrosszabb időszak a felnövekvő társadalom életében. Na jó lehet hogy kicsit túlzok... rossz belegondolni, olyan elmúlás feeling. Ilyenkor kell kihasználni a szünet adta lehetőségeket köztük a délig alvást, vagy az egész nap otthon ül és nem csinál semmit állapotot. Bár azért ilyenkor már ott lappang a felsőbbrendű iskola érzés "ezen múlik a jövőd" és társai... Már el is képzeltem ahogy az igazgató (akit mellesleg csak tavaly választottak meg) Tanévnyitó beszédét tartja a különös fegyelemről, vagy a lenéző hangsúlyt amivel a 9.eseket (tavaly minket) fogad. De hát még nyár van. A tombolás strandolás én minden hétvégén party hangulat ideje! Tehát vessük is bele magunkat!

Megírtam az örök igazságot! Az utolsó két hét 5ös listáját. 5 dolog amit meg kell tennünk az iskoláig!

  1. Mivel nyáron valahogy sosem jön össze a nagy fittness kezdj el eddzeni!
  2. Anyu azt mondja tanulj?? Nee...
  3. Keresd meg azt a hejes fiút akit még nyár elején szúrtál ki és mondd meg neki hogy bejön!
  4. Ha kikosarazna van kerek 2 napod hogy gyűlöld a másik nemet aztán menj el bulizni és keress másik csodapasit.:D Ha nem akkor adott a szituáció...
  5. És végül amit mindenképpen meg kell tenned az utolsó két hétben: Menj el a barátnőiddel két napra a balatonra, úgy sem marad rájuk sok időd a tanulás mellett... És ugye az igaz barátok a legfontosabbak!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pillangoo.blog.hu/api/trackback/id/tr641316267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása